De ce să citim Revista ECO AGRICULTURA românească – EDITORIAL Aurelian CHISCOP

De ce să citim Revista ECO AGRICULTURA românească – EDITORIAL Aurelian CHISCOP

De ce să citim Revista ECO AGRICULTURA românească

EDITORIAL
Aurelian CHISCOP
redactor-șef

Revista ECO AGRICULTURA românească este născută din pasiune. Pasiunea unei întregi echipe pentru agricultura ecologică și pentru jurnalismul de calitate.

Revista ECO AGRICULTURA românească este singura publicație tipărită din țara noastră, cu apariții o dată la două luni, dedicată exclusiv agriculturii ecologice, un domeniu cu potențial de creștere la care revista însăși va contribui.

Unul dintre obiectivele publicației este informarea fermierilor care lucrează în agricultura convențională despre avantajele celei ecologice. Aceștia vor găsi în revistă toate informațiile cu privire la conversia din convențional în ecologic.

Un alt obiectiv este sprijinirea cu informații utile a celor care deja au trecut la agricultura ecologică. Totodată, publicația va găzdui reportaje de la evenimentele naționale și internaționale, precum și interviuri cu fermieri, procesatori, comercianți și agricultori.

Gândim ca Revista ECO AGRICULTURA românească să fie o platformă de comunicare între toți cei care lucrează ori sunt doar pasionați de agricultura ecologică.

În Revista ECO AGRICULTURA românească vor semna specialiști din domeniu: universitari, cercetători, fermieri, producători de tehnică agricolă.

Câteva pagini le dedicăm rețetelor culinare, scrise de un chef cu ani de experiență. Toate produsele folosite sunt ecologice și se găsesc în România, astfel că toți cititorii vor putea găti ecologic în bucătăriile proprii.

O mândrie pentru noi, echipa redacțională, este că nume dintre cele mai importante din domeniul agriculturii ecologice au acceptat să facă parte din Consiliul Consultativ al publicației noastre. Acesta va fi organismul care va imprima direcția generală a revistei.

De asemenea, opiniile specialiștilor și ale cititorilor sunt bine-venite, pentru că Revista ECO AGRICULTURA românească este deschisă tuturor celor pasionați de agricultura ecologică.

Suportul online va fi asigurat de site-ul
www.eco-agricultura.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.